Om oss

Samlarbolaget AB är ett resultat av många års erfarenhet av samlande och handel med samlarföremål på hobbybasis. Från sommaren 2011 övergick verksamheten till ett aktiebolag.

Samlarbolaget AB vänder sig till dig som genom arv, gåva eller förvärv fått tag i en samling du ej har något större intresse av.
Vi köper din samling till bästa pris, och ser till att samlingen hamnar i bra händer hos en entusiast eller samlare.
Våra specialområden är frimärken, mynt, serietidningar, vykort och keramik (Lisa Larson, Stig Lindberg) men vi köper även samlingar av aktiebrev, autografer, gamla klockor, leksaker, militär kuriosa, medaljer m.m.
Hembesök inom Stockholms-området (och vid större samlingar även i övriga Sverige). Bor du utanför Stockholmsområdet så betalar du maximalt en fraktkostnad till Stockholm. Vi tittar på din samling och ger dig ett bud. Accepterar du så betalar vi samtliga fraktkostnader, vill du behålla samlingen så returnerar vi den kostnadsfritt (och du har du enbart betalat frakten till Stockholm).

Organisationsnummer: 556861-8861. Bankgiro: 786-0463.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med EUs dataskyddsförordning (GDPR). Kopia på vår integritetspolicy kan beställas via mejl.

Vi har tusentals positiva omdömen (inget negativt) på Sveriges största auktionssajt.

Kontaktuppgifter:

Samlarbolaget AB
Kyttingevägen 15
181 31 Lidingö

Organisationsnummer: 556861-8861
Bankgiro: 786-0463.