Sälja serietidningar och seriealbum

Sälja serietidningar i Stockholm och Sverige

Ska du sälja serietidningar i Stockholm och Sverige? Vi köper dina serietidningar till bästa pris! På Samlarbolaget är vi specialiserade på att köpa in serietidningar och seriealbum, oavsett om det handlar om enstaka nummer eller hela samlingar. Vi förstår samlarmarknaden och vet hur viktigt skicket är för värdet på en tidning. Vårt erfarna team värderar därför dina tidningar noggrant och rättvist, och vi garanterar att du får bästa möjliga pris för dina serier. Kontakta oss idag för en smidig och trygg värdering av dina serietidningar!

Vi köper olika typer av samlingar

Utöver frimärkenmynt & medaljerleksaker och vykort, är vi på Samlarbolaget intresserade av att köpa större samlingar av serietidningar, julalbum och seriealbum från 50-talet och äldre. Vid gott skick är vi även intresserade av förstanummer från 60- och 70-talet. Exempel på titlar som vi är intresserade av är Kalle Anka, Fantomen, Stålmannen, Läderlappen, Kronblom, 91:an, Agust, Stålpojken, Prins Valiant, Tom Puss, Knoll & Tott, Gyllenbom, Pigge och Gnidde, Bamse (1973) med flera. Det är dock sällan vi köper tidningar från 80-talet och framåt.

Vad är det för värde på serietidningar?

Det finns naturligtvis värdefulla serietidningar, men de flesta tidningar och seriealbum har ett mycket ringa ekonomiskt värde. Det är framför allt förstanummer samt äldre serietidningar och seriealbum i mycket gott skick som kan ha ett samlarvärde. Om en serietidning ska anses vara i bästa skick, får det absolut inte finnas några som helst defekter. En tidning har därför med största sannolikhet lämnat det bästa skicket efter att en enda person läst igenom den.

Värdera serietidningar kostnadsfritt

För oss är det viktigt att du får en rättvis bedömning av dina serietidningar och seriealbum. På Samlarbolaget köper vi serietidningar, seriealbum och julalbum till konkurrenskraftiga priser och värderar din samling utifrån aktuellt marknadspris. Vi betalar dessutom särskilt bra för äldre serietidningar och seriealbum i toppskick. Som experter inom området utför vi alltid en noggrann och professionell bedömning av din samling. Varmt välkommen att boka en kostnadsfri värdering av dina serietidningar och seriealbum idag. Vid större samlingar kan vi även erbjuda hembesök i Stockholm och övriga Sverige.

Förvaring av gamla serietidningar

En serietidning som ska sparas som ett samlarobjekt måste förvaras korrekt för att skyddas mot smuts och annan yttre påverkan. Med bristfällig förvaring kommer skicket antagligen att försämras, vilket drar ner värdet väsentligt. Den vanligaste förvaringen är därför plastfickor eller lådor i serietidningsstorlek. Det är också viktigt att förvara tidningarna i ett svalt och torrt utrymme, där temperatur och luftfuktighet hålls stabila. Undvik även direkt solljus som kan bleka omslagen, och skydda mot damm och fukt som kan orsaka mögel och missfärgning. Genom att vidta dessa åtgärder kan du bevara dina serietidningar i bästa möjliga skick och därmed maximera deras värde på marknaden.

Varför sälja dina serietidningar till oss?

Vi har omfattande erfarenhet av att köpa och värdera serietidningar, och vårt mål är alltid att erbjuda en rättvis och professionell bedömning av din samling. Här är några fler skäl till varför du bör välja oss på Samlarbolaget för att sälja serietidningar.

 • Högt kundförtroende och nöjda kunder
  Vi är stolta över att ha tusentals nöjda kunder som har gett oss höga betyg och positiva omdömen. Detta vittnar om vår seriositet och höga engagemang.
 • Djupgående expertis och erfarenhet
  Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap inom serietidningar kan vi erbjuda en noggrann och välgrundad värdering. Vi håller oss uppdaterade om marknadens trender och värderingskriterier, vilket gör att vi kan bedöma serietidningar av alla typer och åldrar med stor noggrannhet.
 • Kostnadsfri värdering
  För att göra det enkelt för dig erbjuder vi en kostnadsfri värdering av dina serietidningar. Du kan få tillgång till vår expertis utan att behöva betala något, och det finns inga förpliktelser.
 • Individuell och personlig service
  Vi förstår att varje serietidning och samling är unik. Därför erbjuder vi personlig service där vi anpassar våra råd och rekommendationer efter just dina behov. Vi tar endast bokade besök för att kunna ge dig den uppmärksamhet och det lugn som behövs för en noggrann bedömning.
 • Alltid tillgängliga och snabba på att svara
  Vår ambition är att alltid vara tillgänglig för dig när du behöver oss. Vi strävar efter att svara på dina frågor och förfrågningar så snabbt som möjligt.
 • Transparent och pålitlig
  Vi är öppna och ärliga i vår verksamhet. Våra bedömningar baseras på objektiva kriterier och vi delar gärna med oss av vår kunskap för att du ska förstå värderingsprocessen.

 • Respekt för din samling och dess historia
  Vi vet att bakom varje serietidning finns en samlare som lagt ner tid och omsorg. Vi behandlar varje samling med stor respekt, oavsett storlek och värde. Du är alltid välkommen att kontakta oss, oavsett hur stor eller liten din samling är, och oavsett dess historia.

Professionell service och kundnöjdhet i fokus

Hos oss på Samlarbolaget är kundnöjdhet kärnan i allt vi gör. Vi strävar efter att inte bara tillfredsställa våra kunder utan också överträffa deras förväntningar. Genom att lyssna på våra kunders feedback och recensioner, kan vi ständigt förbättra vår service och säkerställa att varje kund lämnar oss med ett leende på läpparna. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela säljprocessen. Därför erbjuder vi en personlig och professionell service som är skräddarsydd för dig och din samling.

Vill du sälja serietidningar i Stockholm och Sverige?

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri värdering av dina tidningar och seriealbum eller om du har några frågor eller funderingar. På Samlarbolaget erbjuder vi kostnadsfria värderingar av dina serietidningar och vårt fokus ligger på att ge dig en rättvis bedömning och ett konkurrenskraftigt pris för din samling. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att värdera din samling till bästa möjliga pris!

Vanliga frågor och svar om att sälja serietidningar

Finns det något värde i gamla serietidningar?

De flesta serietidningar har ett mycket litet ekonomiskt värde. Undantag är framförallt förstanummer från 50-talet och tidigare i mycket gott skick, exempelvis förstanummer av populära serier som Kalle Anka, Fantomen, eller Stålmannen. Värdet beror på flera faktorer, inklusive ålder, skick, sällsynthet och efterfrågan på marknaden. Det är alltid bäst att få dina gamla serietidningar professionellt värderade för att få en exakt bedömning av deras värde.

Hur vet jag om mina serietidningar är värdefulla?

Värdet på serietidningar beror på flera faktorer som ålder, skick, sällsynthet och efterfrågan. Förstanummer och äldre serietidningar, särskilt de i gott skick, har ofta högre värde. Det är alltid bäst att få en professionell värdering för att veta det exakta värdet.

Var kan jag få mina serietidningar värderade?

Du kan få dina serietidningar värderade av oss på Samlarbolaget. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av dina serietidningar och seriealbum. Vid större samlingar kan vi även erbjuda hembesök i Stockholm och hela Sverige.

Vilka serietidningar köper ni?

Vi är främst intresserade av äldre serietidningar från 50-talet och tidigare, samt förstanummer i mycket gott skick från 60- och 70-talet. Några exempel på titlar vi köper inkluderar Kalle Anka, Fantomen, Stålmannen, Läderlappen, Kronblom, 91:an, Agust, Stålpojken, Prins Valiant, Tom Puss, Knoll & Tott, Gyllenbom, Pigge och Gnidde, och Bamse (70-tal).

Hur förbereder jag mina serietidningar för försäljning?

För att maximera värdet på dina serietidningar, se till att de är i så gott skick som möjligt. Förvara dem i syrafria plastfickor och håll dem i en sval, torr och mörk miljö. Notera också detaljer om varje tidning, såsom titel, utgivningsår och skick.

Kan jag sälja serietidningar som inte är i perfekt skick?

Ja, även serietidningar som inte är i perfekt skick kan ha ett värde, särskilt om de är sällsynta eller efterfrågade. Skicket påverkar dock priset, så det är alltid bäst att förvara och hantera dina serietidningar varsamt för att bevara deras värde.

Varför ska jag sälja mina serietidningar till er på Samlarbolaget?

Vi har lång erfarenhet av att värdera och köpa serietidningar. Vi erbjuder rättvisa och konkurrenskraftiga priser samt en professionell bedömning av din samling. Det viktigaste för oss är att du som kund ska bli nöjd! Vid större samlingar erbjuder vi dessutom hembesök i Stockholm och hela Sverige, vilket gör processen bekväm och enkel för dig. Kontakta oss för att sälja serietidningar!

Hur kontaktar jag er på Samlarbolaget för att sälja serietidningar?

För att sälja serietidningar är du varmt välkommen att kontakta oss på 08 – 684 392 00 eller info@samlarbolaget.se för en kostnadsfri värdering. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att få det bästa möjliga priset för dina serietidningar!

Bamse, första numret från 1973.

Sälja gamla kalle anka serietidningar.
Sälja serietidningar med Samlarbolaget.
Gamla serietidningar med fantomen.

Vill du sälja din samling med serietidningar?
Kontakta oss för värdering av seriealbum och tidningar!