Serietidningar och seriealbum

Det finns naturligtvis värdefulla serietidningar, men de flesta tidningar och seriealbum har ett mycket ringa ekonomiskt värde. Det är framförallt förstanummer samt äldre serietidningar och seriealbum som kan ha ett samlarvärde, men då är det befintliga skicket av tidningen väsentligt för värdet. Om en serietidning ska anses vara av bästa skick så får det absolut inte finnas några som helst defekter. En tidning har med största sannolikhet lämnat det bästa skicket efter att en endaste person läst igenom den.

Förvaring av din tidning

En serietidning som ska sparas som ett samlarobjekt ska förvaras på ett korrekt sätt för att skyddas mot smuts och annan yttre påverkan. Med bristfällig förvaring kommer antagligen skicket att försämras vilket drar ner värdet väsentligt på tidningen. Den vanligaste förvaringen är därför plastfickor eller lådor i serietidningsstorlek.

Vill du sälja serietidningar och seriealbum?

Utöver frimärken, mynt & medaljer, leksaker och vykort, är vi också intresserade av att köpa serietidningar. Vi är främst intresserade av större samlingar av serietidningar, julalbum och seriealbum från 50-talet/äldre. Vid gott skick är vi även intresserade av förstanummer från 60-70-talet. Exempel på titlar är: Kalle Anka, Fantomen, Stålmannen, Läderlappen, Kronblom, 91:an, Agust, Stålpojken, Prins Valiant, Tom Puss, Knoll & Tott, Gyllenbom, Pigge och Gnidde, Bamse (70-tal) m.fl. Det är dock sällan vi köper tidningar från 80-talet och framåt.

Vad är värdet på min tidning?

Kontakta oss för kostnadsfri värdering av din samling med serietidningar och seriealbum. Vid större samlingar kan vi erbjuda hembesök i Stockholm och Sverige.

Vi köper dina serietidningar och seriealbum till bästa pris

För oss är det viktigt att du får en rättvis bedömning av dina tidningar och seriealbum. Vi utför därför en noggrann bedömning av din samling och ger dig en professionell värdering. Vårt fokus ligger på att köpa in serietidningar, seriealbum och julalbum till konkurrenskraftiga priser och vi värderar din samling utifrån det aktuella marknadspriset. Äldre serietidningar och seriealbum i toppskick är något vi betalar mycket bra för. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss för kostnadsfri värdering av serietidningar och seriesamling

Om du har några frågor eller vill sälja din samling idag, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri värdering av dina tidningar och seriealbum. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att värdera din samling till bästa möjliga pris! Vid större samlingar så erbjuder vi hembesök i Stockholm och hela landet.

Bamse, första numret från 1973.

Vill du sälja din samling med serietidningar?
Kontakta oss för värdering av seriealbum och tidningar!